A

ALS wij de BAAKens eens verzetten!!

"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"

Opgehaald

7.500
100% bereikt van het totaalbedrag € 7.500

Tradities dienen in stand gehouden te worden!

Na mijn acties in 2013 voor Cystic-Fibrosis (taaislijmziekte) en 2018 voor Multiple Sclerose was de keuze voor een volgend goed doel na weer vijf jaar niet echt moeilijk. Op vrijdag de dertiende januari 2023 overleed mijn fijne, dappere collega Meindert van Baak aan de ziekte Amyotrofische Laterale Sclerose, beter bekend onder de naam ALS. Van dichtbij hebben mijn collega’s en ik meegemaakt wat voor een vreselijke ziekte ALS was voor Meindert en zijn naaste familie. Ondanks het feit dat de ziekte Meindert steeds meer beperkingen oplegde, is hij tot kort voor zijn dood actief bezig geweest met zijn grootste hobby: Werken aan een nog betere ICT-dienstverlening voor alle klanten en gebruikers van Royal FloraHolland.

Daarom heb ik het initiatief genomen om aan mijn jaarlijkse deelname aan de kwart marathon van Rotterdam op zondag 16 april 2023 een sponsoractie voor de stichting ALS Nederland te starten. Ik ben er bijzonder trots op dat ik die dag vergezeld zal worden door diverse (ex-)collega’s en familieleden.

De klok tikt. Want ALS is een genadeloze en dodelijke ziekte. En ALS zou gewoon de wereld uit moeten! Daarom komen wij in actie! Help jij ons met een donatie? Er is geen tijd te verliezen.

Thore Smeele