Op naar Rotterdam!

Kjell en Tamo Vogel

Opgehaald

21.579
287% bereikt van mijn streefbedrag € 7.500
0% Bereikt van mijn doel 42 km

ALS is een genadeloze en dodelijke ziekte. Daarom komen wij in actie! Help jij ons met een donatie? Dan lopen wij de marathon van Rotterdam onder het motto "You'll never walk alone".

We zijn deze actie gestart omdat Bert (onze vader) in september 2022 de diagnose ALS kreeg. Hardlopen is een belangrijk onderdeel in het leven van Bert maar ook van ons. Omdat we graag ons steentje bij willen dragen gaan we de marathon van Rotterdam lopen op 16 april 2023. De marathon is al vele malen gelopen door Bert en blijft een uitdaging voor elke loper. Als trainer heeft Bert vele lopers mogen begeleiden naar de marathon toe, ook voor de beginnende loper draait Bert zijn hand niet om. 
Om nu de marathon te lopen is een mooie uitdaging waarbij wij iets kunnen doen tegen deze verschrikkelijke ziekte. We hebben beide nog niet de marathon van Rotterdam gelopen! 

Wij zijn allebei 'besmet' geraakt met het harloopvirus via Bert. De Marathon van Rotterdam is dan ook een uitdaging om naar toe te werken. 

Help jij mee om ons doel te bereiken?! Het meest help je ons en stichting ALS door een donatie over te maken via onze pagina. 

We zullen ook nog een activiteit gaan organiseren, hier komen we snel bij jullie op terug.

Sportieve groet, 

Tamo en Kjell Vogel. 


Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer