Kilimanjaro Summit Mountain Run

Gert Pellinkoft

Opgehaald

3.445
58% bereikt van mijn streefbedrag € 5.895
0% Bereikt van mijn doel 60 km

My GoALS Running the Kilimanjaro

“Breaking out of your comfort zone is the pathway to growth”.

- Roy T. Bennet –

Waarom zou je binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven valt? Behalve als extreem avontuur en sportieve uitdaging is deze reis voor mij een moment voor reflectie en persoonlijke groei. Op zoek naar grenzen die ik - net als mijzelf - ongetwijfeld een paar keer zal tegenkomen.

Belangrijker voor mij echter is het om een prestatie te leveren die mensen hopelijk inspireert en aanzet om mij te steunen in de maanden van voorbereiding en tijdens het voltooien van dit hardloop avontuur. Dankbaar dat ik dit nog mag en kan doen en op deze manier fondsen te werven om iets terugdoen voor anderen.

Hoe bijzonder om deze reis te koppelen aan het steunen van het goede doel: ‘Stop ALS’. Voor mij persoonlijk heel dichtbij omdat ik mijn vader Mannus Pellinkoft, ben verloren aan deze vreselijke ziekte. Met grote bewondering en respect heb ik gezien hoe hij tot het einde heeft gevochten en zijn lot waardig heeft gedragen. Ik mis hem nog iedere dag en ook nu is hij mijn grote inspiratie, doorgaan en strijden tot het bittere einde.

Zoals mij een zware weg te voet te wachten staat, is er ook nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat ALS definitief een halt toegeroepen kan worden. ALS moet de wereld uit! Strijd daarom met mij mee tegen de ziekte. En echt, alle beetjes helpen! Bij voorbaat hartelijk dank voor je support.

Kijk daarom op mijn Facebook, of klik op de onderstaande link en doneer!

https://hardlopen.alsacties.nl/fundraisers/gert-pellinkoft

 


Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer